HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Miért-kampány Vas megyében

2009.12.07. 19:59 szepujvilag

Két hónap alatt hét Vas megyei településen, kilenc alkalommal több ezer embert szólított meg a Lehet Más a Politika (LMP) Vas Megyei Szervezete az ún. Miért-kampánnyal.

A kampány során az országot érintő, valamint helyi jellegű problémákra hívtuk fel a figyelmet és több mint ezer, céljainkat bemutató szórólapot osztottunk szét. A kitelepülések során alkalmunk volt a Vas megyei választópolgárokkal közvetlen kapcsolatba kerülni és beszélgetések során megismerni a helyi problémákat.

A Miért-kampány Vas megyében október 16-án kezdődött Celldömölkön, majd 18-án folytatódott a szombathelyi piac előtt, ahol a zöld munkahelyek megteremtéséért több mint 70-en írták alá a Zöld New Deal petíciót. Szombathelyen novemberben még kétszer tartottunk kitelepülést a Vasútállomás előtt. Novemberben a megyeszékhelyen kívül Gencsapátiban, Vépen, Kőszegen és Vasváron is megjelentek az LMP aktivistái. December 6-án, Miklós napján a Miért-kampányunkat Zöld Mikulás Répcelakon címmel tartottuk meg a vasi kisvárosban, ahol a járókelők a szórólapok mellé egy-egy szaloncukrot is kaptak.

Mind a megyeszékhelyen, mint a kisebb városokban, településeken fontos tapasztalatokat gyűjtöttünk, melyeket a megyei szervezet fel fog használni az országgyűlési és önkormányzati választásokra készülve.

Szólj hozzá!

Címkék: politika szombathely kőszeg celldömölk vasvár vas megye lehet más a politika lmp répcelak gencsapáti vép

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr431581377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása