HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Akik eladták a hazát

2013.06.24. 10:51 szepujvilag

Ágh Péter (Fidesz)

Básthy Tamás (KDNP)

Bebes István (Fidesz)

Gulyás Gergely (Fidesz)

Hende Csaba (Fidesz)

Kovács Ferenc (Fidesz)

Puskás Tivadar (KDNP)

V. Németh Zsolt (Fidesz)

 

Jól jegyezzük meg ezeket a neveket! Ők azok, akik Vas megyéből megszavazták az új földtörvényt. Ezzel kiírták magukat a magyar nemzet tagjai közül.  Ez a földtörvény lehetővé teszi, hogy bármely EU-s állampolgár termőföldet vásároljon Magyarországon. Nem csak azok, akik életvitelszerűen itt élnek, hanem bárki. Ez a tény, és az a másik, hogy nálunk a (nyugatinál jobb minőségű) földek európai viszonylatban nagyon olcsók csak egy dologhoz vezethet: spekulánsok fogják felvásárolni a termőföldeket, ami végül „élelmiszeripari” nagyvállalatok martaléka lesz, kiszorítva a nem elég tőkeerős magyar gazdákat saját hazájuk földjéről.

Ez csak egy a jogszabály több eleme közül melyek a földmoratórium lejárta (2014) után katasztrófába sodorják a magyar vidéket, földönfutóvá téve a falusi embereket. Apró adalékként megjegyezném, hogy a törvény keresztülviteléhez 258 igen szavazat kellett volna az összes képviselő jelenléte esetén. Mivel az MSZP testületileg kivonult az ülésteremből, ezért elég volt 253 igen szavazat is...

Körmend, 2013. június 24.

Baracska Péter

az LMP Vas megyei elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr385375477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása