HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Ismét nyert a mutyigyár

2013.06.26. 15:50 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A 2010 óta a legtöbb közpénzt kilapátoló Közgép Zrt. nyerte el a 85. főút Csornát elkerülő szakaszának építését a Magyar Aszfalt Kft-vel közösen

csornai elkerülo.jpgA Fidesz legbefolyásosabb gazdasági háttéremberének, Simicska Lajosnak az érdekeltségébe tartozó Közgép gazdagodhat újra, ami nem túl nagy meglepetés, hisz a cég nyerte 2010 óta a legtöbb közbeszerzést (egyedül, vagy konzorciumban).

A csornai elkerülő út része a 2016-ra elkészülő Győr–Szombathely kétszer kétsávos gyorsforgalmi útnak, így a beruházás Vas megyét is érinti. A Közgép konzorciuma az eredetileg becsült 17,5 milliárd helyett 29,9 milliárd forintért fogja elvégezni a beruházást, így Simicska cége több mint 12 milliárd forint zsebpénzt is eltehet.

Az LMP szerint véget kell vetni az oligarchák uralmának Magyarországon, hisz hazánk nem lehet Fideszes, vagy bármely más politikai érdekcsoportok rabja. Az LMP, amint kormányra kerül, tiszta, átlátható viszonyokat fog teremteni a gazdaságban, amelynek szereplői egyenlő esélyekkel indulhatnak majd a pályázatokon. A kormánypárti haverok feltőkésítésének pedig véget fogunk vetni!

2013. június 26.

Baracska Péter, az LMP Vas megyei elnöke

Szólj hozzá!

Címkék: vas megye csorna lmp baracska péter

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr575379191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása