HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Széchenyire emlékeztek a magyar és az osztrák zöld pártok

2013.09.22. 13:21 szepujvilag

A Bécsben 222 éve született Széchenyi Istvánra emlékeztek a zöld pártok, a magyar politikus döblingi szobránál szeptember 21-én

Az osztrák Zöld Párt által kezdeményezett megemlékezésen részt vett a Lehet Más a Politika Vas és Győr–Moson–Sopron Megyei Szervezetének több tagja és aktivistája, köztük Horváth Zoltán szombathelyi önkormányzati képviselő, valamint Szakács Gyula Győr–Moson–Sopron megyei elnök.

„A legnagyobb magyar” szobránál koszorút helyeztek el Bécs Döbling kerületének zöld és szociáldemokrata képviselői, valamint az LMP tagjai is, akik rövid megemlékezést tartottak Nagycenken is, a Széchenyi család ősi birtokán. A döblingi koszorúzást követően előadások hangzottak el: Zarándy Zoltán az LMP fővárosi oktatási bizottsági tagja Széchenyi életművét mutatta be.

A magyar ökopárt megjelent képviselői megköszönték az osztrák zöldeknek, hogy egy héttel az ausztriai választások előtt is fontosnak tartották a megemlékezés megszervezését.

Az LMP és Die Grünen között évek óta szoros kapcsolat van, legutóbb május 25-én tartottak regionális találkozót Szombathelyen. 

Fényképek a Facebookon: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.601087879929597.1073741847.174794299225626&type=1

Szólj hozzá!

Címkék: bécs vas megye széchenyi lmp döbling

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr225528391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása