HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Zöld pártok találkoztak Szombathelyen

2013.05.31. 09:02 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Harmadik alkalommal találkoztak Szombathelyen az LMP és az osztrák zöld párt, a Die Grünen – Die Grüne Alternative képviselői

 Az eseményen részt vett Schiffer András, országgyűlési képviselő, az LMP társelnöke is, aki a konferencia megkezdése előtt találkozott dr. Puskás Tivadarral, Szombathely Megyei Jogú Város polgármesterével is.

A 3. Nyugat-magyarországi- Kelet-ausztriai Regionális Zöld Találkozót Csiba Katalin, a LMP nemzetközi ügyekért felelős titkára és Gerhard Jordan a bécsi zöldek európai ügyekért felelős tanácsadója, Bécs városának önkormányzati képviselője nyitotta meg. Ezt követően Schiffer András, Bebesi József, az LMP soproni önkormányzati képviselője, Christiane Brunner osztrák parlamenti képviselő, valamint Madeleine Petrovic, az Alsó-ausztriai Regionális Közgyűlés tagja, a Die Grüne volt elnöke A zöld növekedés és zöld célkitűzések Ausztriában és Magyarországon címmel tartottak előadást.
Ezt követően szó volt a további együttműködési lehetőségekről, valamint a közelgő országgyűlési választásokról, melyet Ausztriában és Magyarországon is jövőre tartanak.

 

Szombathely, 2013. május 29.

LMP Vas Megyei Szervezete

Szólj hozzá!

Címkék: zöld szombathely vas megye lmp schiffer andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr45337095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása