HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Hétvégi kielepülések

2009.11.21. 14:02 szepujvilag

Pénteken Szombathely, szombaton Kőszeg, vasárnap Vasvár. Sűsű volt a hétvége, de rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak. Azoknak, akik nem voltak velünk, érdemes végignézni a képeket:

Szombathely: Pénteken 17.00-kor kezdtük meg a kitelepülést a Vasútállomás előtt, az Éhen Gyula téren. Sok-sok ember érkezett meg vonattal, és sok-sok ember igyekezett az állomás felé. Kb. 100 szórólapunk el is ment így, és ennél több volt azoknak a száma, akik elhaladva mellettünk megnézték moninónkat és Miért-es plakátjainkat.

 

 

Kőszeg: Másnap Kőszegen a helyi Piac mellé húztuk fel a molinónkat 10.00-kor és egészen 12.00-ig szórólapoztunk, beszélgettük a helyiekkel a környezetvédelemről, a poltikai elit megváltoztatásáról és a helyi problémákról. A legtöbben nagyon pozitívan álltak hozzánk.

 

 

Vasvár: Hétvégi zárásként vasárnap 10.00-tól Vasvárra vonultunk ki. Sokan hallottak már korábban is a Lehet Más a Politikáról és itt is elment sok-sok színes szóróanyag. Összességében tehát egy igen tartalmas három napot hagytunk magunk után...

 

Szólj hozzá!

Címkék: piac szombathely kőszeg vasvár vas megye lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr511541715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása