HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Az LMP nagyobb rezsicsökkentést szeretne

2013.04.17. 14:50 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az LMP Vas Megyei Szervezete egyetért a rezsi csökkentésére irányuló erőfeszítéseket, főleg mivel így azokat próbálja kárpótolni a kormány akiktől a legtöbbet elvett az adórendszer megváltoztatásával.

gáz-647x246.jpg

A Lehet Más a Politika vasi szervezete szerint a jelenleginél sokkal nagyobb rezsicsökkentést is el lehet érni, de a zöld párt szerint kétséges hogy mennyire lesz tartós a kormány mostani próbálkozása. Az LMP támogat minden olyan kezdeményezést, ami segít a minimálbéren, nevetségesen alacsony nyugdíjból vagy munka nélkül élő honfitársainkon, így a sok pénzt felemésztő rezsiköltségek csökkentését is. Szem előtt tartva a közmondást miszerint többet ésszel mint  erővel, létezik jobb megoldás is a jelenleginél. Amire a jelenleg (még) kormányzó erőnek csak erőből van megoldása, arra az LMP egy sokkal ésszerűbb és hatásosabb megoldást ajánl.

Az LMP, kormányra kerülésekor a költségvetésből az összes átcsoportosítható pénzt energiahatékonysági beruházásokba fogja fektetni, ami munkahelyeket teremt az építőiparban, valamint sokkal olcsóbbá teszi a megélhetést többszázezer embernek, emellett az ország külföldi energiafüggősége is csökken.

Körmend, 2013. április 17.

 

Baracska Péter

az LMP Vas megyei elnöke

***

SAJTÓMEGJELENÉSEK:

Alon.hu: http://www.alon.hu/az-lmp-nagyobb-rezsicsokkentest-szeretne-sajtokozlemeny

Vas Népe: http://vaol.hu/szombathely/nagyobb-csokkentest-akar-az-lmp-1539404

Szólj hozzá!

Címkék: vas megye lehet más a politika lmp baracska péter rezsidíj

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr365231419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása