HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Két Vas megyei településen is jelen lesz a Lehet Más a Politika

2010.10.05. 08:15 szepujvilag

Két Vas megyei településen is mandátumot szerzett a Lehet Más a Politika, így a következő négy évben Csizmadia Fanni Bozzaiban, illetve Horváth Zoltán Szombathelyen fogja képviselni a magyar ökopártot.

Az LMP Szombathelyi Csoportja köszönetet mond dr. Ipkovich György polgármester Úrnak és Szombathely Megyei Jogú Város eddigi képviselőtestületének az elmúlt négy évben végzett munkáért, egyúttal gratulál dr. Puskás Tivadar újonnan megválasztott szombathelyi polgármesternek, illetve minden mandátumot szerzett képviselőnek!

A Lehet Más a Politika az igazságosság, az átláthatóság, a fenntarthatóság, a demokrácia és a civil érdekek mentén kíván politizálni a megyeszékhelyen és Bozzaiban.

Köszönjük választóinknak a támogatást nemcsak azokon a településeken, ahol mandátumhoz jutottunk, de Celldömölkön, Gércén, Kőszegen, Sárváron, Sorokpolányban és Vasváron is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás szombathely lehet más a politika lmp bozzai

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr622345751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása