HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Élhetőbb Szombathelyt szeretne a Lehet Más a Politika

2010.10.01. 12:56 szepujvilag

A párt az országgyűlési választásokon közel 9 százalékot kapott Szombathelyen, van, ahol megelőzték az MSZP-t. Most ismertették a programjukat.

Október 30-án sajtótájékoztató keretében mutatta be az LMP szombathelyi választási programját, melyen részt vett Scheiring Gábor a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője is.

Scheiring Gábor a sajtótájékoztatón az önkormányzatok átláthatóságáról beszélt. A jelenlegi önkormányzati rendszer szerinte több sebből is vérzik, többek között ennek is köszönhető, hogy Szombathely adósságállománya mára lakosonként 150 ezer forintra rúg.

A kampányzáró eseményen Horváth Zoltán, a Lehet Más a Politika szombathelyi kompenzációs listájának vezetője emlékeztetett arra, hogy pár hónappal ezelőtt, az országgyűlési választásokon a szombathelyiek közel 9%-a szavazott az LMP-re, sok helyen, például a belvárosban ez az arány 12-13% volt, Zanaton pedig megelőzték az MSZP-t is.

Horváth Zoltán ismertette az ökopárt helyi programját, mely az Élhetőbb Szombathely! címet kapta. A listavezető elmondta, hogy egy sokkal tisztább, zöldebb, szerethetőbb és élhetőbb várost szeretnének, ezért kívánnak tevékenykedni a szombathelyi közgyűlésben.

Kapcsolódó cikkek:

ALON.hu: A Lehet Más a Politika (LMP) szombathelyi választási programja

Nyugat.hu: Élhetőbb Szombathelyt szeretne az LMP

Vas Népe: Az LMP három pontos választási programja

 

Kapcsolódó video:

Szombathelyi Televízió: Az LMP választási programja

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás szombathely lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr342336952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása