HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

LMP jelöltek Vas megyében

2010.09.08. 09:10 szepujvilag

Több Vas megyei városban és kistelepülésen is indulnak a Lehet Más a Politika jelöltjei az őszi önkormányzati választásokon.

Az ökopárt polgármester- és képviselőjelöltet állít Bozzaiban és Gércén, Csizmadia Fanni és Tóth András személyében, valamint képviselőjelöltet Sorokpolány településen, Simó Károly Róbert személyében.

Vasváron Böröcz Tamás Géza méretteti meg magát az LMP színeiben.

A tízezer fő feletti települések közül Celldömölkön három képviselőjelölt indul, Katona Bernadett az 1. sz választókörzet, Söptei János Zoltán a 4. sz. választókörzet, Kőhalmi Péter a 8. sz választókörzet LMP színeiben induló civil jelöltjeként.

Kőszegen Plechl Tibor István személyében nem csak képviselő-, de polgármester-jelöltje is van a pártnak.

Sárváron mind a nyolc körzetben megmérettetik magukat az LMP-s indulók. A szervezet kompenzációs listáját Gergácz Ildikó Vas megyei koordinátor vezeti.

Szombathelyen szintén állított kompenzációs listát a Lehet Más a Politika.

A megyeszékhelyen 11 képviselő-jelölt méretetheti meg magát: Bogáti András, György István, Horváth Zoltán, Huszárné Török Katalin, Kassai István, Kozma Norbert, Lukács László, Molnár Tamás, Németh Szabolcs, Óvári Árpád és Putz Attila. Az LMP szombathelyi kompenzációs listáját Horváth Zoltán vezeti.

A Lehet Más a Politika Vas Megyei Szervezete a megyei listaállításhoz szükséges ajánlószelvény mennyiség nagyjából 97%-át gyűjtötte össze. Az új önkormányzati törvény nemcsak megemelte a listaállításhoz szükséges cédulaszámot, de radikálisan lecsökkentette az összegyűjtéshez szükséges időt. A másfél éve alakult Lehet Más a Politikát csupán egy nap választotta el attól, hogy Vas megyében listát állíthasson.

Az LMP Vas Megyei Szervezete minden választópolgárnak köszöni a bizalmát, aki ajánlásával lehetőséget biztosított jelöltjeink indulásához!

Lehet Más a Politika (LMP) Vas Megyei Szervezete

 

Kapcsolódó cikkek:

Westindex.hu: "Részvétel és fenntarthatóság"

Nyugat.hu: A vasi LMP teljesítette első célját

Alon.hu: LMP-jelöltek Vas megyében

Kapcsolódó video:

Szombathelyi Televízió: LMP-jelöltek Vas megyében

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika szombathely sárvár vas megye lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr772279645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása