HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Szombathelyen is elkezdik az LMP-sek a kopogtatást

2010.02.09. 07:47 szepujvilag

Az első cédulákat már tegnap kiszórták, de még nem mindenhova értek oda a cetlik. Mára vélhetőleg mindenki megkapja a vasi megyeközpontban is. A Vasi 1-es körzetben, Szombathely északi részén két csoportban indul meg három segítőnk és még ketten, hogy Láng Zoltán számára elkezdje összegyűjteni a kellő számú, azaz 750, de inkább 800 cédulát.

A Vasi 2-es körzetbe, Szombathely déli részén sajnos csak holnap indul meg plusz három ember, de nagyon bízunk benne, hogy esetleg még jelentkezik pár segítő. Ha segítenél, akár munka, vagy iskola után pár órát kopogtatni, akkor kérlek jelentkezz a vas@lehetmas.hu e-mail címen.

Hétvégére várhatóan felpörögnek a dologok, mert már többen jelezték, hogy szombaton és vasárnap jönnek velünk Szombathelyen!

Akik nem szándékoznak kopogtatni, de saját barátaik, családtagjaik körében összegyűjtenék számunkra a cédulákat, azok vagy szintén a vas@lehetmas.hu e-mailre írjanak, vagy regisztráljanak be a www.lehetmas.hu/176 oldalra.

És mindenkit kérek, hogy szorítson nekünk: ma elkezdjük!

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás szombathely lehet más a politika lmp 176 kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr961741226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása