HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Heti sajtószüret: Vas megyei médiumok az LMP-ről

2010.01.23. 14:09 szepujvilag

Kis szünet után ismét visszatér sajtószüret bejegyzésünk, melyben arról számolunk be, hogy mit írt a vasi sajtó a Lehet Más a Politikáról az elmúlt héten.

A MDF-es performanszunkra ráharapott a www.westindex.hu:

MDF-et kifigurázó színházi előadást készített az LMP

A cikk fórumrovatába szépen jöttek a minket támadó kommentek, melyek szerint csak fikázni tudunk másokat, önálló javaslataink nincsenek. Csakhogy a Westindex a héten Karácsony Gergely etikai kódex javaslatáról is írt: Etikai kódexet javasol az LMP kampányfőnöke

Ez utóbbi téma megjelent a Vas Népe online változatában is. Szintén a www.vasnepe.hu számol be egy közvélemény kutatásról, mely azt vizsgálja, hogy Kire voksolnak az MSZP-választók. A roppant elmés című cikkben (merthogy az MSZP-választók az MSZP-re voksolnak, az szerintem tuti :) ) a Lehet Más a Politikáról is szó esik. A felmérés szerint az LMP a kisebb pártok közül az egyetlen, amelyiknek esélye lehet a Parlamentbe jutásra, ám az ökopárt előtt álló legnagyobb kihívás a köv. hónapban, hogy láthatóvá váljon.


Szólj hozzá!

Címkék: politika sajtó vas megye lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr331695123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása