HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

A rábakeresztúri szemétégetővel kapcsolatos anyagok a PRONAS honlapján

2009.12.31. 15:59 szepujvilag

A Rábakeresztúrban (Heiligenkreuz) tervezett hulladékégetővel kapcsolatos anyagokat fordított le és tett közzé a PRONAS.

A szentgotthárdi civil környezetvédők honalpjukon a következő bevezetővel tették közzé az anyagokat:

"A tervezett szemétégetővel kapcsolatban számos kifogás érkezett a bécsi Umweltsenathoz. A testület szakértőket kért fel ezek megvizsgálására. Megállapításaikat nyilvános helyen közzétették, s az eljárásában résztvevő felek véleményezhetik azokat. A PRONAS a legfontosabb anyagokat -részben vagy egészben- lefordíttatta. Honlapunkon elérhetőek. 2010 január végéig bárki észrevételét szívesen látjuk."
 

Mivel a tervezett hulladékégetőből az LMP Vas Megyei Szervezete sem kér, és ezt ki is fejezte több alkalommal már, arra kérjük szimpatizánsainkat, hogy mindenki alapossan dolvassa végig a dokumentumokat, hátha valakinek lesz olyan észrevétele, amivel segíthetjük PRONAS-os barátainka!

Az anyagok elérhetők itt

Szólj hozzá!

Címkék: szentgotthárd lehet más a politika lmp pronas

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr571635381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása