HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Klímarobbanás – Lépj most!

2009.12.16. 10:37 szepujvilag

 
Vegyél részt Magyarország legnagyobb klímavédelmi performanszában december 17-én csütörtökön 14:30-kor Budapesten a Hősök terén! Regisztrálj most, és légy részese a klímarobbanás akciónak, hogy a valóságban ne következzen be katasztrófa!
· Időpont: december 17. csütörtök 14:30
· Helyszín: Budapest, Hősök tere
· Beszédet mond: Jávor Benedek (Az LMP választmányi tagja)
· Zenélni fog: Kardos-Horváth János (Kaukázus)
· A performanszban elfoglalt helyedet a regisztrációd alapján küldjük!

Lépj most!

A világ most Koppenhágára figyel. A klímacsúcs két hetében eldőlhet, hogy unokáink hogyan gondolnak vissza ránk, mint akik megmentették számukra a Földet, vagy mint akik tönkretették.

Lépj most!

Meg kell mutatnunk a világ vezetőinek, hogy odafigyelünk rájuk, hogy számít nekünk, miben állapodnak meg. Meg kell mutatnunk a közös felelősségünket, és fel kell nyitni a szemét mindazoknak, akik még nem ismerték fel a klímaváltozás veszélyeit.
Lépj most!
Tudtára kell adnunk a magyar kormánynak is, hogy igenis számít, mit mondanak Koppenhágában, és mit tesznek itthon!
Lépj most velünk!
Budapest egyik közterén élő hőmérőt formázva hívjuk fel a figyelmet a klímaváltozás elleni fellépés fontosságára. Az emelkedő „élő higany” mutatja meg, hogy a döntéshozókon múlik, sikerül-e a klímaváltozást megállítani. Elmondjuk nekik, hogy mit várunk tőlük mi, és az eljövendő generációk.
Lépjünk együtt!
 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr601601696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása