HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Vas Népe: LMP - Felháborító a pótdíjazás

2013.05.15. 16:24 szepujvilag

Szombathely - Az LMP helyi szervezete sajtótájékoztatón ismertette álláspontját a szerdán bevezetett vasúti pótdíjazásról. Felháborítónak tartják.

Mélységesen felháborítónak tartja az LMP Vas megyei szervezete azt az intézkedést, amely szerdán lépett életbe. A kormány döntése alapján ugyanis május 15-től kezdődően minden gyorsvonatra pótdíj váltása kötelező.

Horváth Zoltán, az LMP Vas megyei képviselője szerdán sajtótájékoztatón ismertette az álláspontot: - Mérhetetlen pofátlanságnak tartjuk ezt az intézkedést, ugyanis ismét azt a réteget sújtják ezzel az intézkedéssel, akiknek már így is egyre kevesebb a jövedelme, bevétele, s a többletkiadás nem az utazás és a vasúti kocsik korszerűsítését vonja maga után.

A képviselő hozzátette, nem értenek egyet azzal sem, hogy az országgyűlési képviselőknek nem kell fizetni. Az LMP ettől elhatárolódik, s felszólítja a helyi képviselőket, kövessék példájukat.

 

Cikk forrása: http://vaol.hu/szombathely/lmp-felhaborito-a-potdijazas-1543469

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely vonat vasút vas megye lehet más a politika lmp horváth zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr595301825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása