HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Tovább gyűrűzik a Vas megyei trafikbotrány: Celldömölkön is fideszesek nyertek?

2013.05.02. 09:32 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Egy internetes blog szerint Celldömölkön is Fidesz-közeli személyek kaptak dohányárusítási jogot. Az LMP az ügyészséghez fordul a trafik-ügy miatt

trafik.jpg

A trafikmutyik feltárásával foglalkozó trafikmutyi.cafeblog.hu blogoldal szerint Celldömölkön is Fidesz közeli személyek kaptak trafikokat. Az oldal állítása szerint Végh Szilárd, korábbi Fideszes önkormányzati képviselő két trafikot kapott.

Nála is szerencsésebb volt Horváth Krisztián, aki hármat nyert, és aki a blog szerint Horváth Melinda öccse. Horváth Melinda 2010-ig szintén a Fidesz celldömölki képviselője volt, valamint a megyei közgyűlés elnökének Kovács Ferenc kabinetfőnöke. 

Gátlástalanul nyertek a kormánypárti haverok az egész országban, ezért az LMP kikéri az összes koncessziós pályázat anyagát és azok értékeléseit. Emellett levélben fordulunk a legfőbb ügyészhez annak érdekében, hogy az ügyészség indítson keresetet a koncessziós szerződések megsemmisítésének érdekében.

2013. május 2.

Baracska Péter

az LMP Vas megyei elnöke

***

SAJTÓMEGJELENÉSEK:

Vas Népe: A helyi LMP a trafikbotrányról (2013. május 3.)

"Baracska Péter, az LMP Vas megyei elnöke lapunkhoz eljuttatott közleményében egy, a témával kapcsolatban indított blogra hivatkozva azt írja: Celldömölkön is Fidesz közeli személyek kaptak trafikot. Az LMP kikéri az összes koncessziós pályázat anyagát és azok értékeléseit, és a párt levélben fordul a legfőbb ügyészhez, hogy indítson keresetet a szerződések megsemmisítésének érdekében."

Szólj hozzá!

Címkék: politika trafik celldömölk lmp baracska péter

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr965261008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása