HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Az LMP vasi küldöttei is támogatták a szervezeti változásokat és a székely autonómiát

2013.03.13. 08:33 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Lehet Más a Politika hétvégén, március 9-én és 10-én tartotta XXII. kongresszusát a fővárosban, melyen részt vettek az LMP Vas Megyei Szervezetének küldöttei is.

A Kongresszuson Schiffer András, a párt parlamenti képviselői csoportjának vezetője hangsúlyozta, hogy van választási lehetőség Magyarországon, van olyan párt, amely kitart az elvei mellett. Az LMP egyaránt nemet mond Orbán Viktorra és a 2010 előtti hatalmi elitre, viszont igent mond egy élhető Magyarországra – hangsúlyozta Schiffer.

A párt küldöttei szervezeti átalakításokról döntöttek: az LMP hamarosan egy női és egy férfi társelnöke is lesz (eddig nem volt elnöke az ökopártnak), valamint pártigazgatót is választanak. A párt Vas megyei delegáltjai támogatták a változásokat, mint ahogy azt is, hogy az LMP támogassa a székelyföldi autonómia törekvéseket: a Lehet Más a Politika kongresszusa úgy határozott, hogy egyetért a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezésével, mely szerint március 10-e a székely szabadság napja legyen.

Körmend, 2013. március 12.

LMP Vas Megyei Szervezete nevében

Baracska Péter, elnök

Bogáti András, választmányi tag

***

SAJTÓMEGJELENÉSEK:

Szombathelyi Televízió Online: http://sztv.hu/hirek/az-lmp-vasi-kuldottei-is-tamogattak-a-szervezeti-valtozasokat-es-a-szekely-autonomiat---sajtokozlemeny-20130313

Nyugat.hu: http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/67089_a_vasi_lmp_is_tamogatja_a_szekely_autonomiat

Szólj hozzá!

Címkék: kongresszus vas megye lehet más a politika lmp bogáti andrás baracska péter

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr975132142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása