HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Az LMP szerint követendő példa a szentgotthárdi közösségi kert program

2013.03.13. 16:15 szepujvilag


SAJTÓKÖZLEMÉNY


Az LMP Vas Megyei Szervezete szerint a megye több városában és községében is elindítható lehetne a közösségi kert program. Jó példa a kezdeményezésre a Szentgotthárd által elindított kezdeményezés.

kert-2.jpg

Az LMP Vas Megyei Szervezete szerint Szentgotthárd város kiemelkedő munkát végez a helyi, lokális fenntarthatóságért. Jól példázza ezt a tavaly elindított, idén ismét meghirdetett közösségi kert program. Az önkormányzat a program keretében saját földtulajdonából biztosít ingyen területeket azok számára, akik nem rendelkeznek kertekkel, ám saját célú zöldségtermesztést szívesen folytatnának. A szentgotthárdi önkormányzat családonként 200 négyzetméteres területet biztosít a fenti célokhoz.

Az LMP Vas Megyei Szervezete szerint a szentgotthárdi program követendő példa lehet a megye többi városa, községe számára, ezért arra kérjük a Vas megyei települések önkormányzatait, hogy lehetőségük szerint alakítsanak ki a területükön a szentgotthárdihoz hasonló közösségi kerteket!

Körmend, 2013. március 12.

LMP Vas Megyei Szervezete nevében

Baracska Péter, elnök

Bogáti András, választmányi tag 

***

SAJTÓMEGJELENÉSEK:
Alon.hu: http://www.alon.hu/az-lmp-szerint-kovetendo-pelda-szentgotthardi-kozossegi-kert-program

Szólj hozzá!

Címkék: kert vas megye szentgotthárd lehet más a politika lmp bogáti andrás baracska péter

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr435133024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása