HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Az LMP Vas Megyei Szervezete is az önállóság mellett foglal állást

2013.01.29. 08:24 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Lehet Más a Politika a hétvégén tartotta 21. kongresszusát, melyen a magyar ökopárt Vas Megyei Szervezetének delegáltjai is részt vettek. A kongresszus megerősítette az önálló politizálásról szóló novemberben elfogadott stratégiát, melyet a vasiak is támogattak.

Az LMP hétvégi kongresszusán nagy többséggel megerősítette azt a korábban elfogadott irányt, mely szerint csak olyan szervezetekkel tudja elképzelni az együttműködést a 2014-es választásokon, melyek nem kötődnek az ország tönkretételében szerepet vállaló politikusokhoz, illetve nem kíván ismételten hatalomra segíteni egyik volt, vagy jelenlegi miniszterelnököt sem. Ezt az irányt az LMP Vas Megyei Szervezetének közgyűlése a kongresszus előtti napon egyhangúlag támogatta, a megye kongresszusi küldöttei is ennek figyelembevételével szavaztak.

A párt egyes tagjai nem tudták elfogadni a kongresszuson meghozott döntést, és kiléptek a pártból, ám ez a tagok kevesebb, mint 10%-át érintette. Vas megyében mindössze egy ember jelezte kilépési szándékát.

A budapesti kongresszuson több fontos döntés is született: elfogadásra került az LMP 2013-as költségvetése és számos szervezeti átalakításra is sor került, például a megyei koordinátori pozíció megnevezése, megyei elnökire módosult.


Az LMP Vas megyei tagjai elkötelezettek a megkezdett munka továbbfolytatatásában: az önálló ökopolitikai pólus kiépítésében és a kétpártrendszer felszámolásában.

 

Körmend, 2012. január 29.

LMP Vas Megyei Szervezete

Szólj hozzá!

Címkék: körmend vas megye lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr525050476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása