HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Mi is az a 176-kampány?

2010.02.03. 13:30 szepujvilag

Pár nap múlva, február 8-án kiszórják az ajánló szelvényeket, népszerűbb nevükön kopogtató cédulákat. Az első hét lesz a döntő. Ha az első héten az LMP-s aktivisták a szükséges 750 cédula nagy részét körzetenként össze tudják gyűjteni, akkor reális esély van arra, hogy meg lesz a megfelelő számú cédula. Ha pedig a cédulák a legtöbb helyen összegyűlnek és jelöltjeinkre ténylegesen lehet majd szavazni mindenhol, nem lesz probléma a parlamenti küszöb megugrása.

A legelső és legnehezebb próbatétel számunkra tehát a cédulák összegyűjtése. Az LMP ennek érdekében már korábban elindította a 176-kampányát, mely keretében szimpatizánsaink regisztrálhatnak a www.lehetmas.hu/176 oldalon és már most felajánlhatják cédulájukat. A rendszert közjegyző hitelesítette, és csak egy szűk, illetékes kör látja azoknak a nevét, akik bejelentkeznek. Lehet tehát bátran regisztálni! Minden cédula egy kicsit közelebb visz minket a fentarthatóságért, a társadalmi igazságosságért és a demokráciáért vívott küzdelmünkben.

Az LMP 176-kampányáról Tordai Bence beszélt korábban Szombathelyen megtartott sajtótájékoztatónk keretében:

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika szombathely lehet más a politika lmp 176 kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr901725308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása