HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Megkerülhetetlen politikai erővé vált az LMP!

2009.11.25. 15:19 szepujvilag

 

A vasárnap megtartott józsefvárosi időközi polgármester választáson Kispál Gergely, a Lehet Más a Politika (LMP) jelöltje 8 %-ot ért el. Az eredmény egyértelművé tette, hogy az ökopárt megkerülhetetlen politikai tényezővé vált. 
A változásra nem csak a fővárosi, de a vidéki emberek is egyre nagyobb arányban vágynak. A társadalmi igazságosságot, fenntartható fejlődést és átláthatóságot hirdető párt Vas megyei szervezete az utóbbi időben több kitelepülést és klubot rendezett a megye számos településén. Rengeteg elkeseredett, reményvesztett és közönyös emberrel találkoztunk, akiknek azonban valódi alternatívát nyújthat a régi pártokkal és a radikális jobboldali szervezetekkel szemben egy új, mérsékelt párt. A most elért 8% azt üzeni, hogy az LMP-re leadott szavazatok biztosan nem vesznek el, és hogy jövőre a Lehet Más a Politika Parlamentbe kerülése immáron nem álom.
 
Lehet Más a Politika (LMP) Vas Megyei Szervezete

Szólj hozzá!

Címkék: politika kispál vas megye józsefváros lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr271551756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása