HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Vas megyében is lehet más – Megalakult a Lehet Más a Politika Vas Megyei Szervezete

2009.09.11. 15:51 szepujvilag

2009. szeptember 7-én megalakult a Lehet Más a Politika (LMP)  párt Vas Megyei Szervezete, melynek élére megyei koordinátort és öt fős területi választmányt is választottak

 

Az idén februárban alakult és az Európa Parlamenti választásokon 2,6%-ot elért párt Vas megyei koordinátora Gergácz Ildikó lett. Az LMP Vas Megyei Szervezetének választmányi tagjai: Egyed Zoltán, Gergácz Ildikó, Horváth Zoltán, Liszt Kata és Lukács László.

Az LMP megyei szervezetének tevékenységében kiemelkedő szerepet játszik a környezetvédelem, a kulturális örökség és  az emberi jogok védelme, valamint a vidékfejlesztés. A helyi jellegű problémák (pl. heiligenkreuz-i szemétégető, Rába szennyezés, vasi kistelepülések elnéptelenedése stb.) megoldása érdekében az LMP Vas Megyei Szervezete helyi civil egyesületekkel, alapítványokkal, baráti körökkel közösen kíván fellépni.

A 2010-es országgyűlési választásokra készülő párt fő feladata a következő időszakban a hálózatépítés, ennek érdekében az LMP a közeljövőben mind a 12 vasi városban, illetve a nagyobb településeken is megkezdi a munkát.

Sárváron és Szombathelyen szeptember 30-ai határidővel a helyi szervezetek megalakításáról is döntött a megyei szervezet.

 

LMP Vas Megyei Szervezete

 

Kapcsolat:

Gergácz Ildikó Vas megyei koordinátor  06 30 9948 525

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr641375343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása