HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Az Európai Zöld Pártba tart az LMP

2009.07.07. 17:14 SzCsab

A Lehet Más a Politika (LMP) hétvégi kongresszusán úgy döntött, hogy benyújtja a megfigyelői státus iránti kérelmét az Európai Zöld Párthoz (EGP).

Az LMP a rendes tagság „előszobájának” számító megfigyelői pozícióra pályázik az egyik legnagyobb európai pártcsaládnál, miután a júniusi EP-választáson a legjobb eredményt érte el a térség ökopolitikai formációi közül. A jövőben egyébként brüsszeli szervezete is lesz az LMP-nek.

A kongresszus néhány ponton módosította a párt alapszabályát: így például megszigorította a belépés lehetőségét azok számára, akik az elmúlt években más párt, vagy választásokon részt vett egyéb szervezet tagjai, jelöltjei voltak.

A kongresszus elfogadta a választmány beszámolóját az EP-kampányról. Az LMP megkezdte a felkészülést az országgyűlési választási kampányra és folytatja helyi szervezetei kiépítését a 176 egyéni választókerületi körzetben. A párt szeptemberben tart tisztújító kongresszust.

Budapest, 2009. július 6.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld párt lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr651232346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása