HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Jánosházán a Fidesz-es polgármester nyerte a trafikot

2013.05.03. 08:19 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az LMP Vas Megyei Szervezete a celldömölki Fidesz-közeli nyertesek után, most Jánosháza Fidesz-es trafik nyerteseire hívja fel a figyelmet

cigi.jpg

Meglepő eredményt hozott a dohányárusítási pályázat Jánosházán. A Vas megyei településen az egyik nyertes pályázat nem másé, mint a Fidesz–KDNP polgármesteréé, Keresztes Istváné. A 2002-ig független, majd 2006-ig Fidesz-es önkormányzati képviselő, azt követően pedig polgármester Keresztes mellett a másik nyertes pályázatot Jánosházán Komondiné Marton Melinda adta le, aki információink szerint Marton Ferenc, a Vas Megyei Önkormányzat Fidesz-es alelnökének testvére. Jánosházán ők ketten árusíthatnak dohányt.

Az LMP Vas Megyei Szervezete gratulál nyertes pályázataikhoz és ígéri, hogy az őket érintő döntés körülményeit is meg fogja vizsgálni!

2013. május 3.

Baracska Péter

az LMP Vas megyei elnöke 

***

SAJTÓMEGJELENÉSEK:

Alon.hu: http://www.alon.hu/lmp-janoshazan-fideszes-polgarmester-nyerte-trafikot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr645263365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása