HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Baracska Péter, Vas megyei koordinátor az elöregisztráció eltörléséről

2013.01.14. 09:31 szepujvilag

Baracska Péter, az LMP Vas megyei koordinátora:

"Az LMP üdvözli az Alkotmánybíróság döntését, miszerint kifogásolták a választási regisztrációról szóló törvényt, mert a tagok esküjükhöz híven az alkotmány szellemében döntöttek.

A Fidesz 2006-ban azért veszített, mert a második fordulóban nem várt arányban mentek el voksolni a bizonytalanok, és ők a párt ellen szavaztak. Ezért nyilván azt szerették volna kieszközölni, hogy mindez még egyszer ne fordulhasson elő. Ez lehetett a választási regisztráció bevezetésének fő motivációja. Bár az más kérdés, mennyire etikus, hogy egy párt a saját érdekeihez szabja az egész szabályozást. Amíg a mindenkori kormányzó erő csak ilyen példát tud mutatni ne várjunk javulást az adómorálban és a törvények tiszteletében."

Teljes cikk a Nyugat.hu oldalon: http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/valasztasi_regisztracio_vasi_politikusok

Szólj hozzá!

Címkék: vas megye lehet más a politika lmp baracska péter elöregisztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr745017070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása