HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Vas Népe: A kórház sorsáról az LMP

2012.08.02. 18:14 szepujvilag

A fő téma a körmendi kórház sorsa, helyzete volt, de arról is szó volt az LMP-sek találkozóján, hogy még az idén helyi csoport alakul Kőszegen, Körmenden és Szentgotthárdon is.

A hétvégén találkozóra gyűltek össze a vasi LMP-sek Körmenden, a fő téma a városi kórház sorsa, helyzete volt. Mint elhangzott, a kórház jövőjével kapcsolatban jogosak az aggodalmak. Az összejövetelen részt vett Szél Bernadett, a párt országgyűlési képviselője, valamint Csiba Katalin országos szóvivő, valamint az új megyei kordinátor, Plechl Tibor. Arról is tájékoztattak, hogy a teljes területi választmány megújult és még az idén több helyi csoportot alapítanak, többek között Kőszegen, Körmenden és Szentgotthárdon. A fentieken túl gondolkodnak önkormányzati megjelenésen olyan településeken is, ahol nincs helyi képviselőjük.

Vas Népe, 2012. augusztus 2.

Szólj hozzá!

Címkék: kórház kőszeg körmend vas megye szentgotthárd vas népe lmp Szél Bernadett Csiba Katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr114692779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása