HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Putz Attila választási fóruma Zanaton

2010.09.18. 17:44 szepujvilag

Pénteken 18 órakor választási fórumot tartott Putz Attila a Lehet Más a Politika szombathelyi képviselőjelöltje (7-es választó kerület) a Zanati Közösségi Házban.

Putz Attila nem ismeretlen a zanatiak előtt, hiszen ott nőtt fel és családjával ott él a mai napig. Az eseményen a képviselő-jelölt ismertette a Lehet Más a Politika szombathelyi választási programját, valamint saját elképzeléseit a választórkerületben szükséges fejlesztésekről.

A fórumra ellátogatott a szintén a körzetben induló Pál Róbert (Együtt Szombathelyért Egyesület) és Soós József (független) is, aki a városrész jelenlegi képviselője is. A képviselő-jelöltek bár pár kérdésben nem feltétlenül értenek egyett, a közöttük zajló beszélgetés meglehetősen baráti hangnemben zajlott. Soós József sok sikert kívánt az LMP jelöltjének és reményét fejezte ki, hogy olyan képviselője lesz a körzetnek, aki ott is lakik (a hat indulóból egy, a Fidesz-KDNP-Pro Savaria jelöltje nem a körzet lakója).

Putz Attilával legközelebb hétfőn, szeptember 20-án 18.00-kor az Éhen Gyula Lakótelepen lévő Nyitra Utai Általános Művelődési Központban találkozhatnak az érdeklődők.

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás szombathely lehet más a politika lmp putz attila

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr512305797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása