HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Westindex.hu: Megvan az LMP kőszegi polgármester-jelöltje

2010.08.04. 07:05 szepujvilag

A Lehet Más a Politika Vas megyei szervezete Plechl Tibort indítja Kőszegen a polgármesteri székért. A jelöltet ma délelőtt sajtótájékoztatón mutatták be. Plechl Tibor az Országgyűlési Választásokon egyéni képviselőként 6,07%-ot ért el. Az LMP jelöltje lapunknak elmondta, az a célja, hogy ne pártcsatározások színtere legyen Kőszeg városa.

Plechl Tibor egy kőszegi szálloda műszaki vezetőjeként már az áprilisi választásokon is az LMP mellett kardoskodott, akkor 6,07%-ot ért el a 3. számú választókörzetben. Most polgármester-jelöltként méretteti meg magát Kőszeg városában, emelett pedig egyéni körzetben is küzd a választók kegyeiért.

Plechl Tibor a westindex.hu-nak kiemelte, hogy az LMP értékrendjét szeretné Kőszegen is folytatni, azt a fajta gondolkodást, hogy lehet más a politika. Az LMP jelöltje megfogalmazta célját is, melynek lényege, hogy ne pártcsatározások színtere legyen egy kisváros. "Előre mutató konszenzusos módszert tartok célravezetőnek." -hangsúlyozta Plechl

"Fontos, hogy folytatódjon a városfejlesztés, érjenek össze a projektek, térben és helyszínben is, a fejlesztések ne szigetenként jelenjenek meg, hanem az emberek számára érzékelhető pozitív változásokként" emelte ki Plechl Tibor, hozzátéve, hogy fontos hangsúlyt kell fektetni a tájvédelemre, a környezetvédelemre és a zöld területek ápolására is.

Az LMP Kőszegen listát várhatóan nem állít, Plechl Tibor egyéni körzetből reméli a bejutás lehetőségét. Ő úgy látja, nem lehetetlen egy jó programmal és az emberek számára szimpatikus érveléssel egyéni körzetből bejutni a képviselőtestületbe.

Forrás: www.westindex.hu

Szólj hozzá!

Címkék: kőszeg lehet más a politika lmp plechl tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr712197458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása