HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

A narancsos Nagytestvér figyelné a blogozókat is

2010.07.01. 12:53 szepujvilag

A Magyar Narancs legfrissebb számában beszámol arról, hogy a Fidesz által tervezett új médiatörvény leszabályozná a bloggereket. Minden magyar szerverre regisztráló blogosnak regisztrálnia kellene a hatóságoknál a kezdeményezés szerint. Az augusztusban felálló új médiahatóság pedig azt figyelné, hogy politikailag kiegyensúlyozottak-e az egyes blogok.

Erre csak nagyon csúnya dolgot tudnék írni, de azt itt és most mellőzöm, viszont azt bátran ki merem jelenteni, hogy az LMP Vas Megyei Szervezetének blogja nem kíván a jövőben sem politikailag kiegyensúlyozott lenni, mivel ez a blog egy adott politikai ideológiát (ökopolitika) képvisel, illetve az azt hazánban megjelenítő pártot a Lehet Más a Politikát.

A Facebookon mindenesetre már alakult egy csoport, ami a tervezet ellen szólal fel. A csoport neve: Nem akarjuk, hogy a Fidesz megtudja minden blogger nevét. Csatlakozzon az összes olyan blogger és netező, aki nem akarja, hogy a Fidesz ellenőrizze az Internetes megjelenéseket is!

Szólj hozzá!

Címkék: blog lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr982122991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása