HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

SZTV a zöld összefogásról

2010.03.22. 20:12 szepujvilag

Korábban már beszámoltunk az LMP és az osztrák Zöldek szombathelyi találkozójáról. Most íme a Szombathelyi Televízió összefoglalója:

"Osztrák-magyar regionális zöld összefogásról tanácskoztak a Lehet Más a Politika Vas megyei szervezetének képviselői és az ausztriai zöldek szombaton. Az egy hónapja kezdeményezett együttműködés keretében a határ menti problémák közös megoldását is keresik. Az LMP megfigyelői státusszal rendelkezik az európai zöldparlamentben.
Az egész napos találkozón a Lehet Más a Politika Vas megyei szervezete és az osztrák zöldek egy új típusú regionális összefogásról határoztak. A magyar ökopárt meghívására az Európai Zöldpárttól, a Fertő-tavi osztrák Nemzeti Parktól és az osztrák zöldek képviseletében is érkeztek előadók. Európa 31 országában már 35 ökopárt működik együtt, a közös munkában az LMP egyelőre megfigyelőként vesz részt. A Green New Deal program a zöld munkahelyek megteremtését, az energiatakarékosságot, a városi közösségi közlekedés megerősítését, valamint a globális szolidaritás és az egyenlő emberi jogok megteremtését szorgalmazza.

Az LMP nevében Pinczés Bálint ismertette a párt eddigi tevékenységét. Céljaik között a fenntartható gazdaság, az igazságos társadalom és a szélsőségektől mentes politika megteremtése szerepel."

Képekkel: http://www.sztv.hu/hirek/zold-osszefogas

Szólj hozzá!

Címkék: politika szombathely zöldek lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr941860538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása