HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

2010. 04. 11. - A változás napja

2010.01.23. 12:13 szepujvilag

Nem, nem elírás. 2010. április 11 számunkra nem a választás, hanem a változás napja lesz.

Sólyom László köztársasági elnök kihirdette azt az időpontot, amely gyökeres változást hoz a mai pártstruktúrába majd. Lesznek pártok, amelyek kiesnek a Parlamentből és lesznek új pártok, amelyek bekerülnek. Az alig több mint 1 éves Lehet Más a Politika (LMP) az utóbbi csoportba fog tartozni!

Február 8-án a magyar posta elkezdi kihordani a kopogtató cédulákat. Ha sikerül az LMP-nek összegyűjtenie a körzetenkénti 800 cédulát, akkor reális esély van arra, hogy több mint 5%-ot szerezve a magyar Országgyűlés legfiatalabb pártjaként kezdje meg a munkáját a fenntarthatóságért, az igazságosságért és a részvételi demokráciáért.

De nem kell várni április 11-ig, vagy február 8-ig, hogy segíts! Regisztrálj a www.lehetmas.hu/176 oldalon és ajánld már most az LMP-nek kopcetlidet!

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás lehet más a politika lmp 176 kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr851694766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása