HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Önnek is bantja a SZEMÉT?

2009.11.21. 14:36 szepujvilag

2009. november 21. Szombat. Reggel 9 óra. Szombathely, Ady tér, Buszpályaudvar. Sokan sietnek a buszra és a vidékről, vagy messzi városokból érkezők épp beérkeznek a vasi megyeszékhelyre. A látvány, amely Szombathelyre érve fogadja Őket megdöbbentő:

 

 

Ön is felháborodik a városi környezetszennyezésen, a szemetelésen, az efféle vandalizmuson? Mi is! Az LMP Szombathelyi Szervezete egy tiszta, élhető várost kíván megteremteni. Olyan várost, amely miatt nem kell pironkodnunk, ha a határ másik oldaláról átjönnek kirándulni, vagy vásárolni. Olyan várost melynek tiszták az utcái és terei.

Kérjük támogassa céljainkat és amennyiben hasonló rongálást, szemetelést, vagy esetleg illegális szemétrakást tapasztal, kérem írja meg nekünk a vas@lehetmas.hu e-mail címre. Beszámolóját szívesen közöljük, fotóját pedig örömmel feltesszük blogoldalunkra az lmpvas.blog.hu-ra

 

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely szemét vandalizmus lmp ady tér

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr941541795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása