HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Az LMP tiltakozik a szombathelyi parkfenntartó cég illegális hulladéklerakása ellen

2009.11.09. 12:59 szepujvilag

 

Megdöbbenve olvastuk a Nyugat.hu internetes portálon közölt cikket és fotóriportot, mely szerint a Szombathely Megyei Jogú Várossal szerződésben álló parkfenntartó cég, a Bokor Park munkatársai illegális szemétlerakót használtak fel ideiglenes tárolóként a város szélén, a Perint patak és a szelektív hulladékudvar közelében. Értehetetlen számunkra, hogy a virágos város címet viselő Szombathely növényeinek és zöldterületeinek gondozásával megbízott cég miként követhet el ilyen mértékű törvényszegést és környezetszennyezést. 
A Lehet Más a Politika (LMP) Vas Megyei és Szombathelyi Szervezete felszólítja a városi önkormányzatot, hogy haladéktalanul függesszék fel a Bokor Parkkal kötött szerződést és a továbbiakban semmilyen önkormányzati megbízás ne adjanak a cégnek, valamint a cég munkatársainak!
 
Lehet Más a Politika Vas Megyei és Szombathelyi Szervezete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr521512560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása