HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Koszorúztunk

2009.10.25. 19:20 szepujvilag

Az LMP Vas Megyei Szervezete, illetve a párt sárvári szervezete koszorút helyezett el október 22-én, a Sárvári önkormányzat által szervezetett, az 1956-os forradalom tiszteletére szervezett ünnepségen. Másnap a megyei és a szombathelyi szervezet koszorúzott közösen Szombathely Megyei Jogú Város ’56-os ünnepségén.

Az LMP helyi szervezetei fontosnak érzik főhajtásukkal tisztelegni minden, a demokráciáért és a szabadságért küzdő egykori és ma is élő ember előtt, és megemlékezni azokra, akik életükkel, vagy testi és lelki épségükkel fizettek gondolataikért, tetteikért.

1956-ban együtt munkálkodott a szabadságért a liberális Bibó István, a szociáldemokrata Kéthly Anna, a kommunista Nagy Imre, a jobboldali Tildy Zoltán. Magatartásuk példamutató a jelenkor számára is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr871474478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása