HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Regionális találkozót tartott az LMP Szombathelyen

2012.11.13. 09:06 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Lehet Más a Politika Észak-dunántúli megyei szervezetei Szombathelyen találkoztak november 9-én, pénteken. A megyék delegáltjai döntöttek a regionális együttműködésről.

A szombathelyi találkozón részt vettek Győr-Moson-Sopron, Vas és Veszprém megye képviselői, és megalakították az LMP Észak-dunántúli Regionális Egyeztető Fórumát. A regionális fórum koordinátora a körmendi Baracska Péter lett.

A megjelent LMP-s delegáltak a találkozón hangsúlyozták, hogy a térség a magyarországi átlagnál jobb helyzetben van, ám a közlekedési nehézségek, a fiatalok elvándorlása itt is jelen van olyan speciális helyi problémák mellett, mint például a zsebszerződések. A delegáltak elhatározták, hogy ezekben a kérdésekben az LMP megyei szervezetei regionális szinten kívánnak együttműködni.

A találkozón részt vett Hajdu Mária, az LMP Országos Választmányának tagja is, aki jelezte, hogy az Észak-dunántúli Regionális Egyeztető Fórumhoz hamarosan az LMP Komáros-Esztergom és Fejér megyei szervezetei is csatlakoznak.

Szombathely, 2012. november 12.

LMP Észak-dunántúli Regionális Egyeztető Fórum

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely körmend vas megye lehet más a politika lmp baracska péter hajdu mária

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr994904655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása