HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Mai napi élménybeszámoló: augusztus 17. Szombathely

2010.08.17. 20:08 szepujvilag

Ma is volt kitelepülés a Fő téren, és bár cédulát most ott nem kaptunk, jöttek hozzánk, hogy mikor leszünk kint még, mert hoznak majd ajánlószelvényt :)

A mai Fő téri kitelepülés rövidebb volt, mint a tegnapi, meg mint amilyen lesz a holnapi, hiszen ma történt meg jelöltjeink fotózása. Jók lettek, és ennek eredményei hamarosan láthatók is lesznek a szórólapokon és a plakátokon...

Pontos cetliállást most nem tudok írni, de egyes körzetekben már 15-20 nál tartunk kézben, máshol egyenlőre még csak pár van, de alakul a dolog, és ha olyan ütemben tudunk haladni, ahogy szeretnénk, akkor a hétvégére már összegyűlik pár körzetben a szükséges cédulaszám (minden körzetben 60 db a minimum, de a cél a 80 db).

Minden segítségre szükség van azonban, mert bár küzdünk piszok nehéz dolgunk van, hisz csak 15 nap áll a rendelkezésünkre. Ezért arra kérjük szimpatizánsainkat, szavazóinkat, hogy ne csak saját cédulájukat juttassák el hozzánk, de segítsenek ajánlószelvényt gyűjteni barátaik, rokonaik, családtagjaik, szomszédaik, egykori, vagy jelenlegi osztálytársaik, csoporttársaik, munkatársaik céduláit is.

Senki ne feledje a következő helyeken epedve várják az LMP-nek szóló cédulákat: 

  • Karakoram (túrabolt): 9700 Szombathely, Fő tér 24/C (Belső Uránia udvar)
     
  • 4SPORT Kerékpárbolt: 9700 Szombathely, Hunyadi János út 17.

Ha bárkinek bármi kérdése van (pl. ki a jelöltünk az azott körzetben, utcában stb.), vagy ha házhoz kéne mennünk a céduáért a lmpvas@gmail.com e-mail címre várjuk a leveleket!

Szólj hozzá!

Címkék: politika választás szombathely lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr412228785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása