HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Karácsony Gergely az atv-ben.:-)vicces

2010.04.16. 00:43 theiresias

Ez sem rossz,pláne az tetszik ahogy a műsor vezető próbálkozik.:-)                           Meg ahogy Karácsony Gergő megmondja.pl."Az LMP-s szavazók nem birkák, akiket terelgetni lehet."

http://atv.hu/cikk/20100413_karacsony_gergely

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr931925317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2010.04.16. 09:30:23

Kicsit kezdtek elszállni. Ezt most leginkább theiresias-nak mondom. Nem kell ilyen fölényeskedő megjegyzéseket hozzátenni. Ellenszenvet váltotok ki.

geucsa 2010.04.16. 09:45:19

6 X-et kampányoltam nektek az első fordulóban. A második fordulóban abból a 6-ból négyen már biztos az MSZP-s jelöltre fogunk szavazni.
Egy épeszű 3. helyen végzett LMP-s kimondja, hogy ésszerű, ha a második helyen végzett MSZP-s jelöltre szavaznak az eddigi LMP-re szavazók.

theiresias 2010.04.17. 19:21:56

@geucsa: Bocsi,ha azt a látszatot keltettem hogy fölényeskedek,nem ált szándékomban,és nem is érteném miért tenném ezt.Pusztán annak a véleményemnek szerettem volna hangot adni,hogy addig amíg nem tartották valószínünek, hogy az LMP bekerül a parlamentbe,voltunk minden,mindenhonnan.
Most hogy másképp alakultak egy picit(és a picit aláhúzva) a dolgok, már kíváncsiak a 'mi' véleményünkre is.
Respect Karácsony Gergőnek hogy egyáltalán elment.
Persze egyben kötelessége is,hisz egy közszereplő sohasem önmagát képviseli(jó esetben),ha nem az 'ügyet', a választó polgárokat.
Egyébként nagyon szívesen veszünk és megköszönünk minden jobbítószándékú kritikát,észrevételt,sőt ötletet is.Köszönötettel:theri

theiresias 2010.04.17. 19:27:17

@geucsa: Karácsony Gergő sem azt mondja hogy az LMP-s szavazók,ne szavazzanak ebben a helyzetben máshová.Azt mondja hogy hogy az LMP nem akarja megmondani a szavazóknak hogy hová szavazzanak mert ők már felnőtt emberek és eltudják azt dönteni.Azt is mondja hogy a Fidesz 2/3-os többsége természetessen az LMP-nek sem érdeke.
Köszönettel:Theri
süti beállítások módosítása