HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

LMP Vas Megyei Szervezete: Csak a frakció szűnt meg, a munkánk nem!

2013.02.11. 09:01 szepujvilag

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

lmp_kicsi.gifBár a mai naptól megszűnik az LMP országgyűlési frakciója, a Lehet Más a Politika megy tovább a megkezdett úton, tisztán, gazdasági érdekkörök befolyása nélkül.

Az LMP továbbra is szilárdan áll középen, nem kíván sem jobb-, sem baloldali lenni, hiszen ugyanolyan fontosnak tartjuk a hagyományaink ápolását, a helyi kisközösségek védelmét, a közös nemzettudatot határon túli testvéreinkkel, mint az elesettek segítését, vagy azt hogy minden dolgozó ember tisztességes bérért, emberi méltóságát megőrizve végezhesse munkáját.

Az elmúlt időszakban többen kinyilvánították egyetértésüket stratégiai döntésünk helyességével és sokan jelezték, hogy segíteni kívánnak minket ezen az úton.

Az LMP Vas Megyei Szervezete tudja, hogy milyen frakció nélkül politizálni, példa erre a szombathelyi önkormányzatban végzett munka, vagy azokon a településeken végzett tevékenységünk, ahol még önkormányzati képviselőnk sincs. Csak rajtunk múlik, hogy meg tudjuk-e haladni a szekértábor logikát és meg tudjuk-e valósítani eredeti céljainkat! Ezen fogunk dolgozni helyben és országosan is!
2014-ben újra lesz LMP frakció!

 

Körmend, 2013. február 11.

LMP Vas Megyei Szervezete

Baracska Péter, megyei elnök

***

SAJTÓMEGJELENÉSEK

Alont.hu: http://www.alon.hu/lmp-vas-megyei-szervezete-csak-frakcio-szunt-meg-munkank-nem

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely frakció körmend vas megye lehet más a politika lmp baracska péter

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr365073823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása