HTML

LMP Vas Megye

Információ, jelentkezés tagnak, segítőnek: vas@lehetmas.hu

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Szombathelyi piac

2009.12.22. 15:36 szepujvilag

Ismét a szombathelyi piac esetleges bezárása volt a mai Vas Népe "a nap cikkének" témája. Az ügynek szerencsére már lekerült a napirendről, de bármikor ismét elővehetik a gazdasági lobbik által befolyásolható politikusok. A cikk sejtetni engedi, hogy a háttérben mégis mozgolódik valami: "soha nem látott, igen jól öltözött fiatalemberek járkálnak, írogatnak", magyarán mérik fel a terepet. (Vas Népe: Változás előtt a szombathelyi Vásárcsarnok?)

Az LMP Vas Megyei szervezete különösen érzékeny az ügy iránt, hiszen zöld pártként mi a helyi kiskereskedők és őstermelők érdekeit képviseljük, és piacunk helyén nem egy újabb bevásárlóközpontot, vagy mélygarázst szeretnk látni. Szervezetünk ezért már október 18-án demonstrációt is tartott a piac előtt (Kitelepülésekkel keresi a miértekre a választ az LMP megyei szervezete)

A Vásárcsarnok megszűntetéséről most valóban nem igen hallani, ám bármikor ismét aktuális lehet. A gazdasági érdekekkel szemben pedig csak közös tiltakozással lehet védekezni. Ha ne adj' Isten szükség lenne rá, az LMP ott lesz elsőként fog fellépni a helyi kiskereskedők érdekében.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: piac szombathely lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpvas.blog.hu/api/trackback/id/tr571616014

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hírcsokor 2010.01.07. 17:39:19

Hmm. Vigyázni kell a bejegyzések címével. A lehet_mas twitter felhasználó (a hivatalos LMP mikroblog) lehozta az előző bejegyzést, így megtöbbszöröződött a blog látogatóinak száma, méghozzá a világ minden tájáról. Persze ez nem baj :)Mostanában amúgy k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása